top of page

Reviews:

"Ik kom al enige tijd bij Ester. Ik was niet in staat om contact te maken met mijn eigen lichaam. Er was veel spierspanning waarvan ik niet wist op welke wijze ik die los zou kunnen laten. Door de spanning kreeg ik steeds meer klachten en beperkingen. Ester is voorzichtig begonnen met massage en warme stenen om de ergste verzuring uit mijn spieren te krijgen. Later kwam daar Cupping, Dorn therapie en geleide hypnotherapie bij.

 

Ester heeft me geleerd om liefdevol over mijn lichaam te denken en er mee te communiceren. Door positieve aandacht worden pijnlijke plekken ook daadwerkelijk minder pijnlijk. Haar benadering van een pijnlijke plek en de behandeling daarvan is anders dan bij een fysiotherapeut. Ze weet zo veel meer dan de gemiddelde fysiotherapeut en de behandelingen hebben zo veel meer resultaat. 

Ester heeft werkelijk gouden handen. Daarnaast neemt ze de tijd voor je, is ze vol aandacht, vriendelijk en zonder oordeel. Ik raad haar dan ook van harte aan. Inmiddels gaat het stukken beter."  - Maria -

"Als ondernemer van een groeiend bedrijf waarbij alle levensfases voorbijkomen wordt je behoorlijk belast. We zijn in 18 jaar gegroeid van 0 naar 60 werknemers en van een vof naar 5 verschillende Bv’s. Deze ontwikkeling is precies zoals ik het wil en ik geniet van elke verandering en groei.

Om ook goed voor mijzelf te zorgen en ook zelf te kunnen blijven groeien is een goede lichamelijke en geestelijke conditie belangrijk. Deze conditie wordt mede in stand gehouden door de juiste begeleiding van Ester Walta. Om de week is er een sessie ingelast waarbij ik zowel lichamelijk als geestelijk wordt ondersteund om scherp te blijven en zo mijn taken zo goed mogelijk uit kan voeren.

In de dagelijkse werkzaamheden merk ik dat ik beter presteer en het overzicht behoud. Ik zie het ook als een essentieel proces in de verdere ontwikkeling van mij als persoon en de bedrijven die ik heb.

 

Ik kan het dan ook iedereen zowel privé als zakelijk aanraden om je op deze wijze te laten ondersteunen."  - Gerard -

"Bij Ester is het als thuiskomen. Ze biedt je veiligheid, ze ziet je voor wie je bent en ze laat je volledig in je waarde. Dat zijn voor mij de basisvoorwaarden om te werken aan moeilijke zaken binnen mijzelf.

 

Praten, EFT en het lichaam is een heel sterke en volledige combinatie waarop Ester haar begeleiding baseert. Juist ook de samenhang met het lichaam, is heel waardevol. Ik kom erachter dat mijn lichaam mij zoveel te vertellen heeft doordat daar alle emoties en oude pijnen opgeslagen zijn.

 

Door die combinatie van het praten, EFT en dus het lichaam maak ik grote stappen voorwaarts in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben heel blij om door Ester begeleid te worden. Zowel als mens als professional is zij van onschatbare waarde! Wat een geluk heb ik dat zij met haar praktijk op mijn pad is gekomen. Daar ben ik nog iedere dag dankbaar voor! - MS -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Ruim vier jaar geleden, na een intensieve periode als mantelzorger, had ik zelf dringend behoefte aan ondersteuning. Op dat moment ben ik in contact gekomen met Ester. Met enige regelmaat laat ik mij nog steeds door haar behandelen met Dorn therapie en massage en daardoor zijn mijn rugklachten, spierspanning en vermoeidheid onder controle.

 

De warmte en aandacht waarmee zij contact maakt, haar vakkennis, die zij serieus bijhoudt en nog steeds uitbreidt, de adviezen en oefeningen voor thuis, zijn een weldaad voor lichaam en geest. In haar harmonieuze praktijkruimte voel ik me steeds weer welkom. Dit alles draagt ertoe bij dat ik in de huidige omstandigheden in staat ben om positief te functioneren."

-M.H.-

"Ruim een half jaar geleden maakte ik mijn eerste afspraak bij Ester. Eigenlijk gewoon om mijn schouders eens goed te laten masseren. Door langdurige overbelasting zaten ze erg vast en het leek me wel fijn om er weer wat beweging in te krijgen. Mijn schouders bleken niet het echte probleem, mijn onderrug had aandacht nodig en niet zo’n beetje ook.

Met zachte hand, humor, een liefdevolle aanpak en geduldig optimisme ging Ester aan de slag. In haar behandelingen heb ik mijn rug ‘teruggevonden’, hij draagt me weer en waarschuwt me als het tijd is om een pas op de plaats te maken. Ik heb massages gehad, oefeningen gekregen,  adviezen voor mijn houding en mijn voeding. Het was geen snelle fix – heel logisch eigenlijk, ik heb er jaren over gedaan om de spanning in mijn lijf op te bouwen – maar wel eentje met blijvend resultaat. 

 

Wat ik in Esters behandelingen zeer heb gewaardeerd, is haar aandacht voor de samenhang. Ook haar werken zonder oordeel en het vertrouwen dat zij steeds opnieuw uitsprak over mijn voortgang en herstel  heb ik erg op prijs gesteld. Ze heeft gelijk gekregen."  -Lemina-

"Mijn vrouw en ik zijn fervente wandelaars. Daar kwam vorig jaar een tegenvaller in, toen ik last kreeg van mijn heupen en liezen; ik vreesde voor een ernstige blessure en was zelfs bang voor het idee om aan een nieuwe heup te moeten. Via internet kwam ik op de site van Ester terecht en heb meteen een intake aangevraagd. Vanaf het begin viel mij de aangename persoonlijke ontvangst op en haar gedegen onderzoek naar mijn lichamelijke klachten. Na enkele behandelingen op basis van de Dorn therapie en adviezen voor thuis ben snel klachtenvrij geraakt.

Nog steeds kom ik om de 5 à 6 weken bij Ester voor een onderhoudsbehandeling en ben ik nog steeds klachtenvrij. Tijdens deze sessies ondervind ik ook veel baat bij de Cupping/Schropfen therapie, waarbij vooral mijn stramme spieren in de nek/schouder partij gedegen worden aangepakt. Ik ervaar haar professionele behandeling van mijn klachten in een prettige sfeer als zeer aangenaam en vind daarbij het persoonlijke moment van evaluatie met een lekker kopje thee en heerlijk rustmoment."   - Joop-

"De therapie bij Ester bevalt me, het voelde meteen goed. Een fijne warme rustgevende locatie. Een therapeute die de tijd voor je neemt, geen gewacht voor je aan de beurt bent, duidelijke uitleg over wat er komen gaat. Elke behandeling is een stap vooruit, meer inzicht in wat goed voor je is en stimulerend om de thuisoefeningen ook daadwerkelijk ter hand te nemen. Zonder meer een aanrader."  -Martin-

"Ik ben bij Ester terecht gekomen met vastzittende schouders, pijnlijke spieren voornamelijk in het nek schouder gebied. Ook had ik op dat moment een burn out en was het tijd om aandacht te geven aan mezelf. Samen met Ester erover gesproken tijdens een intake wat er voor mij mogelijk was en wat de behandeling kon zijn, begonnen we aan de massage's. Dat is afgelopen december (2016) van start gegaan. Op het moment dat ik begon rookte ik en slikte ik de pil, en na een tip van Ester ben ik gestopt met de pil. 

De massage zelf doet Ester bij mij meestal intuïtief omdat ik dat het prettigst vind. Meestal krijg ik tijdens de massage een mindfulness / geleide visualisatie om rustiger te worden. Ook wordt ik behandeld met Cupping omdat ik zeer veel knopen en vastzittende spieren in het nek schouder gebied had. Elke keer is voor mij een cadeautje voor mezelf; Ester behandelt je namelijk met alle aandacht, respect en vertrouwen die er nodig zijn om je volledig over te kunnen geven aan de behandeling.  

Na een paar maanden intensief bezig te zijn met mezelf weer op het juiste pad te krijgen kwam tijdens een massage bij Ester de tip langs van Ester om te gaan stoppen met roken, en inmiddels ben ik al 5 maanden gestopt. Daarbij kom ik ook nog eens tot rust en ik kan het dan ook iedereen aanraden!" - Janet-

                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page