top of page

Reviews:

Review 16 mei 2023

 

"Het is een vertrouwd binnenkomen bij Ester; ze veroordeelt niet en luistert! Geeft tips en handvatten hoe om te denken en om te kunnen gaan met situaties maar ook hoe te veranderen in gedrag. Ik voelde mij gehoord en door de massage, aanrakingen en de gerustelling van Ester word je je weer bewust van je eigen lichaam en hoe sterk je eigenlijk bent! Zo fijn om dit te mogen ervaren!!" -Sonja-

Review 9 juni 2023 

"Ongeveer een jaar geleden heb ik een hersenletsel gekregen
. Door snel handelen van het medisch team UMC had ik weinig zichtbare restverschijnselen. Het was een ingrijpende periode voor mij, met veel impact op mij leven. Ik kwam terecht bij een revalidatie team, maar daar kreeg ik onvoldoende steun en ruimte voor mijn emoties, mijn angst voor herhaling, mijn rouwproces, verlies van gezondheid, spanning en onrust in mijn lichaam .. Zo kwam ik terecht bij Ester. 


Ester maakt gebruik van verschillende technieken van behandelen. Haar rustige en deskundige houding, in haar mooie sfeervolle werkruimte en haar persoonlijk gerichte aandacht maakte dat ik de ruimte voelde in mij zelf om mijn verdriet, angst en rouw te beleven en te verwerken. Ik kwam weer 'thuis' in mijn lichaam, mijn vertrouwen kwam terug. Ik ben nu meer bewust in mijn lichaam en ik voel welk deel in mijn lichaam mijn aandacht nodig heeft. Ik kan het leven weer omarmen. 


Ik ben heel blij en dankbaar met de ondersteuning van Ester en dat zij op mijn pad is gekomen. Een behandeling bij Ester kan een goede aanvullende ondersteuning zijn op het standaard revalidatie traject na het overkomen van een hersenletsel." -Carla-

Review 28 juni 2023

 

"Mijn ervaring met E.F.T. is heel positief.  Ik had echt geen idee wat ik kon verwachten en was best wel nieuwsgierig en zenuwachtig. Ik heb eerst een goed gesprek gehad met Ester waarbij ze me meteen op mijn gemak stelde. Het voelde meteen vertrouwd. 

 

Ester heeft me kennis laten maken met de E.F.T. en me na het consult een video gestuurd zodat ik thuis aan het werk kon. Het fijne is dat je er zelf aan bij draagt hoe snel je verwerkinsproces gaat. Met 1 consult was er voor mij zo veel veranderd dat ik vol vertrouwen zelf weer verder kon. Hele fijne ervaring! Met een hele lieve fijne vrouw! -Manon-  

"Ester kwam op mijn pad....zo zie ik dat! En ze heeft met haar grote inlevingsvermogen balans in mijn leven gebracht. Daar waar ik vastliep, inzicht en helderheid gebracht en mij geleerd om telkens weer mijn eigen pad te kiezen. De massages met de geleide meditaties ondersteunen dit alles. En dit alles in een fijne, vertrouwde omgeving." -Serendipity-

"Ik kom al enige tijd bij Ester. Ik was niet in staat om contact te maken met mijn eigen lichaam. Er was veel spierspanning waarvan ik niet wist op welke wijze ik die los zou kunnen laten. Door de spanning kreeg ik steeds meer klachten en beperkingen. Ester is voorzichtig begonnen met massage en warme stenen om de ergste verzuring uit mijn spieren te krijgen. Later kwam daar Cupping, Dorn therapie en geleide hypnotherapie bij.

 

Ester heeft me geleerd om liefdevol over mijn lichaam te denken en er mee te communiceren. Door positieve aandacht worden pijnlijke plekken ook daadwerkelijk minder pijnlijk. Haar benadering van een pijnlijke plek en de behandeling daarvan is anders dan bij een fysiotherapeut. Ze weet zo veel meer dan de gemiddelde fysiotherapeut en de behandelingen hebben zo veel meer resultaat. 

Ester heeft werkelijk gouden handen. Daarnaast neemt ze de tijd voor je, is ze vol aandacht, vriendelijk en zonder oordeel. Ik raad haar dan ook van harte aan. Inmiddels gaat het stukken beter."  - Maria -

 

 

 

"Als ondernemer van een groeiend bedrijf waarbij alle levensfases voorbijkomen wordt je behoorlijk belast. We zijn in 18 jaar gegroeid van 0 naar 60 werknemers en van een vof naar 5 verschillende Bv’s. Deze ontwikkeling is precies zoals ik het wil en ik geniet van elke verandering en groei.

Om ook goed voor mijzelf te zorgen en ook zelf te kunnen blijven groeien is een goede lichamelijke en geestelijke conditie belangrijk. Deze conditie wordt mede in stand gehouden door de juiste begeleiding van Ester Walta. Om de week is er een sessie ingelast waarbij ik zowel lichamelijk als geestelijk wordt ondersteund om scherp te blijven en zo mijn taken zo goed mogelijk uit kan voeren.

In de dagelijkse werkzaamheden merk ik dat ik beter presteer en het overzicht behoud. Ik zie het ook als een essentieel proces in de verdere ontwikkeling van mij als persoon en de bedrijven die ik heb.

 

Ik kan het dan ook iedereen zowel privé als zakelijk aanraden om je op deze wijze te laten ondersteunen."  - Gerard -

"Bij Ester is het als thuiskomen. Ze biedt je veiligheid, ze ziet je voor wie je bent en ze laat je volledig in je waarde. Dat zijn voor mij de basisvoorwaarden om te werken aan moeilijke zaken binnen mijzelf.

 

Praten, EFT en het lichaam is een heel sterke en volledige combinatie waarop Ester haar begeleiding baseert. Juist ook de samenhang met het lichaam, is heel waardevol. Ik kom erachter dat mijn lichaam mij zoveel te vertellen heeft doordat daar alle emoties en oude pijnen opgeslagen zijn.

 

Door die combinatie van het praten, EFT en dus het lichaam maak ik grote stappen voorwaarts in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben heel blij om door Ester begeleid te worden. Zowel als mens als professional is zij van onschatbare waarde! Wat een geluk heb ik dat zij met haar praktijk op mijn pad is gekomen. Daar ben ik nog iedere dag dankbaar voor! - MS -

"Ruim vier jaar geleden, na een intensieve periode als mantelzorger, had ik zelf dringend behoefte aan ondersteuning. Op dat moment ben ik in contact gekomen met Ester. Met enige regelmaat laat ik mij nog steeds door haar behandelen met Dorn therapie en massage en daardoor zijn mijn rugklachten, spierspanning en vermoeidheid onder controle.

 

De warmte en aandacht waarmee zij contact maakt, haar vakkennis, die zij serieus bijhoudt en nog steeds uitbreidt, de adviezen en oefeningen voor thuis, zijn een weldaad voor lichaam en geest. In haar harmonieuze praktijkruimte voel ik me steeds weer welkom. Dit alles draagt ertoe bij dat ik in de huidige omstandigheden in staat ben om positief te functioneren."

-M.H.-

"Ruim een half jaar geleden maakte ik mijn eerste afspraak bij Ester. Eigenlijk gewoon om mijn schouders eens goed te laten masseren. Door langdurige overbelasting zaten ze erg vast en het leek me wel fijn om er weer wat beweging in te krijgen. Mijn schouders bleken niet het echte probleem, mijn onderrug had aandacht nodig en niet zo’n beetje ook.

Met zachte hand, humor, een liefdevolle aanpak en geduldig optimisme ging Ester aan de slag. In haar behandelingen heb ik mijn rug ‘teruggevonden’, hij draagt me weer en waarschuwt me als het tijd is om een pas op de plaats te maken. Ik heb massages gehad, oefeningen gekregen,  adviezen voor mijn houding en mijn voeding. Het was geen snelle fix – heel logisch eigenlijk, ik heb er jaren over gedaan om de spanning in mijn lijf op te bouwen – maar wel eentje met blijvend resultaat. 

 

Wat ik in Esters behandelingen zeer heb gewaardeerd, is haar aandacht voor de samenhang. Ook haar werken zonder oordeel en het vertrouwen dat zij steeds opnieuw uitsprak over mijn voortgang en herstel  heb ik erg op prijs gesteld. Ze heeft gelijk gekregen."  -Lemina-

"Ik ben bij Ester terecht gekomen met vastzittende schouders, pijnlijke spieren voornamelijk in het nek schouder gebied. Ook had ik op dat moment een burn out en was het tijd om aandacht te geven aan mezelf. Samen met Ester erover gesproken tijdens een intake wat er voor mij mogelijk was en wat de behandeling kon zijn, begonnen we aan de massage's. Dat is afgelopen december (2016) van start gegaan. Op het moment dat ik begon rookte ik en slikte ik de pil, en na een tip van Ester ben ik gestopt met de pil. 

De massage zelf doet Ester bij mij meestal intuïtief omdat ik dat het prettigst vind. Meestal krijg ik tijdens de massage een mindfulness / geleide visualisatie om rustiger te worden. Ook wordt ik behandeld met Cupping omdat ik zeer veel knopen en vastzittende spieren in het nek schouder gebied had. Elke keer is voor mij een cadeautje voor mezelf; Ester behandelt je namelijk met alle aandacht, respect en vertrouwen die er nodig zijn om je volledig over te kunnen geven aan de behandeling.  

Na een paar maanden intensief bezig te zijn met mezelf weer op het juiste pad te krijgen kwam tijdens een massage bij Ester de tip langs van Ester om te gaan stoppen met roken, en inmiddels ben ik al 5 maanden gestopt. Daarbij kom ik ook nog eens tot rust en ik kan het dan ook iedereen aanraden!" - Janet-

                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page