top of page

Bereikbaarheid Praktijk:

Openbaar vervoer:

Wanneer u met de trein komt kunt u reizen tot Heerhugowaard en daar gebruik maken van een OV fiets. Het kost u dan 10 minuten om naar de praktijk te fietsen. Bij aankomst bij de praktijk is er een overdekte fietsenstalling aanwezig. Check wel van te voren of er een OV fiets beschikbaar is via de NS.

ov-fiets

Het is ook mogelijk om bus 407 te nemen van af station Heerhugowaard (westzijde) 

Deze doet er 5 minuten over om (na twee haltes) aan te komen bij winkelcentrum Broekerveiling. De praktijk bevindt zich aan de overkant van het winkelcentrum (300 m lopen)

https://9292.nl

Komt u met de auto?

Wanneer u komt uit de richting Haarlem/Amsterdam, dan volgt u de A9 to de ring Alkmaar en vervolgt u weg over de N242 in de richting van Heerhugowaard.

Vervolg deze tot deze over gaat in de Westerweg/N242 en sla links af op de Broekerweg in de richting van Broek op Langedijk.

Rijd rechtdoor bij het stoplicht en neem vervolgens de rotonde rechts, vervolg de weg rechtdoor via de volgende rotonde en neem de derde rotonde links (drie kwart) 

Sla dan links af en direct weer links af.

U bent gearriveerd op de Bogert.

Er is een grote (gratis) parkeerplaats. 

Vanuit de richting Den Helder/Schagen volgt u de N245 tot het kruispunt met de Nauertogt. Hier slaat u links af de Nauertogt op en gaat rechtdoor op de rotonde om vervolgens de eerste weg rechts te nemen (Hornweg) en dan bevind de Bogert zich direct links.

Komt u met de Fiets?

Er is een overdekte fietsenstalling bij de Bogert aanwezig.

11986187.jpg

Bezoekadres:

Bogert 1 

Begane grond

1721 PH Broek op Langedijk 

bottom of page