top of page

Over Ester

Opleiding en Vakvereniging:

 

In 2004 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Massage en Beweging in Amsterdam. Dit is een 4-jarige HBO studie waarin het accent ligt op integratie van reguliere en complementaire beweging-en massage technieken. (Ortho manuele geneeskunde)

 

In 2008 ben ik gestart met mijn eigen praktijk.  

Sindsdien ben ik ook aangesloten bij een beroepsvereniging, de LVNT (Landelijke Vereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten).

Verder ben ik opgenomen in een HBO register van de RBCZ. 

Persoonlijk:

 

In mijn opleiding tot Beweging-en Massage therapeut leerde ik dat een kundige, positieve aanraking je ook echt diep kan raken. Ik leerde gevoel, verstand en aandacht vanuit het hart te combineren tot een krachtig gereedschap. 

In de loop van de jaren heb me ik vele mooie technieken eigen gemaakt. Met deze technieken ondersteun ik mensen om (energie) blokkades in lichaam en geest op te heffen of zo optimaal mogelijk te laten functioneren.  

 

Mensen hun eigen levenskracht en mogelijkheden laten ervaren is mijn grote passie! Zo kunnen ze de regie weer in eigen hand nemen en de balans opnieuw vinden en behouden.

 

 

IMG_0478.jpeg

"Mensen hun eigen levenskracht en mogelijkheden laten ervaren is mijn grote passie. Zo kunnen ze de regie weer in eigen handen nemen."

- Ester -

bottom of page